Начало arrow Новини arrow Прессъобщения arrow Честване на Коледни и Новогодишни празници
Честване на Коледни и Новогодишни празници Печат Е-мейл

 По повод настъпващите Коледни и Новогодишни празници Общинска администрация - Мадан и Народно Читалище "Иван Вазов" – Мадан организират конкурс за детска рисунка  „Снежна приказка”, който ще се проведе на два етапа:

I етап  Училищно ниво – краен срок 05 декември;

II етап Общинско ниво – краен срок 17 декември

В конкурса могат да вземат участие ученици от I до XII клас в три възрастови групи: I-ІV клас, V-VІІІ клас  и IX-XII клас. Наградите за всяка възрастова група І-място – 50лв., ІІ-място – 30лв. и ІІІ-място – 20лв.

 Общинска администрация - Мадан съвместно с Народно Читалище "Иван Вазов" и Градска библиотекa "Антон Страшимиров" организират следните мероприятия по повод коледно-новогодишните празници: 

22 декември

 • Изложба на рисунки и коледен базар на сурвачки с благотворителна цел
  Място: Градския площад 
 • Празнична програма, заря и тържествено запалване на елхата от 16.00 часа
  Място: Градския площад 

23 декември

 • Конкурс за коледна погача, като най-добрите кулинарни изделия ще бъдат изложени на 23 декември в градската библиотека.
 • Коледно тържество в Градската библиотека "Антон Страшимиров"  от 14.00 часа

31 декември

  Общинска администрация кани всички граждани на общината на 31 декември от 24.00 часа на Градския площад заедно да посрещнем Новата година с празнични хора и вино за наздравица. 
   
   

Люба Тодорова

„Връзки с обществеността” – ОбА гр. Мадан

GSM: 0895 46 66 40

Тел./факс:0308/25 42

e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите  
 
 
< Предишна   Следваща >