Начало arrow Новини arrow Прессъобщения arrow Сертифициране по ISO14001:2004. Система за управление на околна среда
Сертифициране по ISO14001:2004. Система за управление на околна среда Печат Е-мейл

Вчера /12.11.2008г./ в община Мадан се проведе заключителният одит по Системата за управление на околна среда, базирана на международният стандарт ISO 14001:2004.

Екипът одитори от сертифициращата организация Бюро Веритас е с Водещ одитор – Светлин Комарски и одитори Александър Атанасов и Васил Геров, извърши проверка по документацията  за съответствие.

По време на одита бяха закрити всички несъответствия, констатирани по първоначалния одит. Заключителният доклад от одита е с положителна оценка, т.е. общинска администрация Мадан ще бъде сертифицирана по Системата за управление на околна среда.

Основна цел на политиката по околна среда е насочена към ефективно и ефикасно управление на всички идентифицирани процеси, оказващи влияние върху околната среда.

Чрез поддържането и непрекъснатото подобрение на Системата, ръководството на Общинска администрация Мадан ще  утвърди доброто име и репутацията на община Мадан, като едно екологично и чисто място за живот. 
 
 
 

Люба Тодорова

„Връзки с обществеността” – ОбА гр. Мадан

GSM: 0895 46 66 40

Тел./факс:0308/25 42

e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
 
< Предишна   Следваща >